brand_logo
Statoilkoppen
Norges mest populære reisefølge!

Statoilkoppen 2014

Statoilkoppen 2014 er å få kjøpt på våre stasjoner. Med 2014-koppen kan du forsyne deg med så mye varm drikke du vil ut året.

Ny og bedre!
Statoilkoppen 2014 er blitt vesentlig forbedret og fornyet. Den er designet av Stelton – et av Danmarks mest kjente designmerker, blant annet kjent for sine høykvalitets tv-kanner.

Den nye koppen fra Stelton erstatter tidligere Statoilkopper. Så det betyr at om man vil fortsette å nyte varm drikke på alle våre stasjoner i 2014 må man kjøpe den nye koppen. For alle med gyldig 2013-oblat på gammel kopp tilbyr vi retur og prisreduksjon ut januar måned.

Statoilkoppen 2014 har også oblatløsning og 2014-oblat får du ved å henvende deg i kassen på stasjonen. Kanskje du til og med får hjelp til monteringen! Med ny kopp og oblat vil du også kunne ta del i en rekke gode tilbud i våre butikker gjennom hele året.

Resirkulering av gamle kopper.
Statoil tar miljøansvar og har derfor en returordning for gamle Statoilkopper. Levér inn din gamle Statoilkopp på en av våre mange stasjoner i Norge så sørger vi for at den går til gjenvinning.

Lukk

Endre språk